Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Mart 2015 - 15:03 Yorum: 0

TSYD İzmir Şubesi'nden Tatlısu'ya ziyaret

İZMİR (AA) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi Başkanı Bahri Okumuş ve yönetim kurulu üyeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu’yu ziyaret etti.Okumuş,...

TSYD İzmir Şubesi'nden Tatlısu'ya ziyaret

İZMİR (AA) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi Başkanı Bahri Okumuş ve yönetim kurulu üyeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu’yu ziyaret etti.

Okumuş, ziyarette yaptığı konuşmada, dernek olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile uyumlu bir çalışma yürüttüklerini belirterek, bu konuda kendilerine destek olan Tatlısu’ya teşekkür etti.  

Tatlısu ise TSYD İzmir şubesinde göreve seçilen yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyerek, spor basınıyla işbirliklerini her zaman sürdüreceklerini kaydetti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber