Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 30 Eylül 2016 - 10:48 Yorum: 0

TTK’da FETÖ operasyonu: 11 gözaltı

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, FETÖ soruşturması kapsamında eş zamanlı operasyon düzenledi.

TTK’da FETÖ operasyonu: 11 gözaltı

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, FETÖ soruşturması kapsamında eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda (TTK) çalıştığı öğrenilen mühendis, işçi ve memurlardan oluşan 11 şüpheli gözaltına alındı.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, sabah saat 07.00'de Zonguldak, Kdz. Ereğli, Bartın ve Aksaray illerinde eş zamanlı baskın düzenledi. TTK'da çalıştığı öğrenilen işçi, memur ve mühendislerden oluşan 11 şüpheli, sabah saatlerinde yapılan baskınla gözaltına alındı. 11 şüpheliden 1'inin eş zamanlı baskında Aksaray'da gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınan şüphelilerin, sağlık kontrollerinden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürülecekleri öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber