Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Ağustos 2014 - 15:28 Yorum: 0

TTSO'dan Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Akçıl'a ziyaret

Akçıl : "Trabzon'un ileri gitmesi için çalışacağız"

TTSO'dan Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Akçıl'a ziyaret

TRABZON (AA) - Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Hayrettin Akçıl'ı ziyaret etti.

TTSO Meclis Başkan Yardımcısı Adnan Sağlam, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkut Çelebi, Yönetim Kurulu Üyeleri Şaban Bülbül, İsmail Gençcelep, Tolga Avcı ve Genel Sekreter Hakan Gürhan'ın da eşlik ettiği ziyarette konuşan Hacısalihoğlu, Adalet Sarayı ile Trabzon'un özlediği bir hizmet mekanına kavuştuğunu söyledi.

Akçıl ise Trabzon'a ilk kez görev nedeniyle geldiğini belirterek, Adalet Sarayı binasının henüz kesin kabullerinin yapılmadığını, eksikliklerin tespit edilerek merkeze raporlanmakta olduğunu ifade etti.

Kanun uygulayıcısı olduklarını da vurgulayan Akçıl, şunları kaydetti:

"Trabzon'un ileri gitmesi için çalışacağız. Cezaevlerinde kalanların birer iş ve meslek sahibi olmalarını, başta bakanlığımız olmak üzere bizler de önemsiyoruz. Trabzon'a Niğde'den geldim. Oradaki açık cezaevi Türkiye'nin en büyüdür. Orada tecrübe ettiğim hususlar var. Alan sorunu çözüldüğü takdirde burada da açık cezaevinin hayata geçmesinden memnunluk duyarım. Yeterli atölyeler kurularak her türlü iş dalına girilebilecektir. Mahkum çalıştırdığımız için avantaj var ama bir kısım sigorta ve kişiye de ücret ödenmektedir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber