Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 23 Mart 2015 - 17:03 Yorum: 0

TÜDKİYEB Genel Başkanı Ayhan Denizli'de

"Üyelerimiz, Et ve Süt Kurumu ile sözleşme imzalayarak alım ve fiyatı devlet güvencesi altına alabilecek"

TÜDKİYEB Genel Başkanı Ayhan Denizli'de

DENİZLİ (AA) - Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Veysel Ayhan, üyelerinin Et ve Süt Kurumu ile imzalayacakları sözleşme ile fiyatların devlet güvencesine alınabileceğini söyledi.

Et ve Süt Kurumu Denizli Et Kombinası Müdürlüğü'ndeki hayvan alım sözleşmesi imza töreninde konuşan Ayhan, sözleşmeli küçükbaş yetiştiriciliğinin devreye girmesiyle alım ve fiyat garantisi sağlandığını kaydetti. 

Ayhan, "Üyelerimiz, Et ve Süt Kurumu ile sözleşme imzalayarak alım ve fiyatı devlet güvencesine altına alabilecekler. Bu bakımdan herkesi sözleşme yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Denizli Et Kombinası Müdürü Kıraç da Denizli ve çevresindeki 9 ilin yetiştiricileri ile yaptıkları görüşmelerde 7 bin 50 büyükbaş, bin 497 de küçükbaş alımı sözleşmesi imzaladıklarını bildirdi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber