Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Mayıs 2016 - 13:03 Yorum: 0

Tufanbeyli Kaymakamlığı’ndan Malzeme Yardımı

Tufanbeyli Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ortak hazırlanan projeyle,...

Tufanbeyli Kaymakamlığı’ndan Malzeme Yardımı

Tufanbeyli Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ortak hazırlanan projeyle, okul ve kulüplere spor malzemesi yardımı gerçekleştirildi.

Tufanbeyli Kaymakamı Adem Başoğlu, Miktad Birer Spor Salonu'nda gerçekleştirilen malzeme dağıtımı sırasında yaptığı konuşmada, gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve sağlıklı nesiller yetiştirmek, toplumsal barışı geliştirmek için en doğru araç olan sporun önemine değindi.

İlçede spor kültürünü yerleştirmeye çalıştıklarını, bununla ilgili yerel yöneticilerle sürekli projeler ürettiklerini ifade eden Başoğlu, konuşmasında şunlara yer verdi:

"İlçemizde gençlerin spor alışkanlığı edinmeleri ve daha iyi koşullarda spor yapmaları içingerekli koşulları hazırlamaya gayret ediyoruz. Bu çalışmalarda Belediye Başkanı Remzi Ergü ile İlçe Spor Müdürü Mürsel Erçil'in büyük katkılarını görüyoruz. Hedefimiz ilçemizde spora olan ilgiyi artırmaktır. Toplumsal barışın gelişmesinde önemli rolü bulunan sporu yaygınlaştırmaya hedeflemekteyiz. Spor yapacak gençlerin motivasyonunu artırmak için kullanacakları tesis ve malzemeye de önem veriyoruz. Bu bağlamda; öğrenci sporculara 77 takım kaliteli forma ile tekvando kıyafetleri dağıttık. Bir hedefimiz de ilçemizde başarılı sporcuları bazı branşlarda komşu ilçeler, hatta illerle yarışacak duruma getirmektir. Bu konuda hizmeti ve emeği geçen yerel yöneticiler, okul ve kulüp yöneticileri, beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörlere teşekkür ederim. "

ERGÜ: "KAYMAKAM BAŞOĞLU SPORDA ÖNDERLİK YAPIYOR"

Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, Kaymakam Adem Başoğlu'nun göreve geldiği günden bu yana spora ayrı bir önem vermesinden duyduğu memnuniyeti belirterek, "Kaymakam Başoğlu sporda önderlik yapıyor. Tesis ve malzeme konusunda bizlere düşen görevi en iyi şekilde yerine getirerek ilçede bulunan gençleri eğitimlerinin yanı sıra sportif etkinliklerle gelişimlerini sağlayacağız" diye konuştu.

Konuşmalardan sonra, Kaymakam Başoğlu, Belediye Başkanı Ergü, İlçe Hakimi Celalettin Kolutek, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Ökten, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mürsel Erçil, genç sporculara 77 takım futbol forması ve tekvando kıyafetleri dağıttılar.

Tufanbeyli Kaymakamlığı’ndan Malzeme Yardımı

Tufanbeyli Kaymakamlığı’ndan Malzeme Yardımı

Tufanbeyli Kaymakamlığı’ndan Malzeme Yardımı

Tufanbeyli Kaymakamlığı’ndan Malzeme Yardımı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber