Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 25 Mart 2015 - 13:38 Yorum: 0

Tüfenkci; "7 Haziran'da yapılacak olan seçim, sıradan bir seçim değil"

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimin sıradan bir seçim olmadığını ifade ederek, genel seçimin Türkiye için tarihi bir fırsat olduğunu kaydetti.

Tüfenkci; '7 Haziran'da yapılacak olan seçim, sıradan bir seçim değil'

Tüfenkci, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Genel seçim çalışmaları kapsamında temaslarda bulunan Bülent Tüfenkci, Türkiye Emekliler Derneği Malatya Şubesini ziyaret etti.

 

Tüfenkci, AK Parti İl Başkanlığı görevini yürüttüğü dönemde bütün sivil toplum kuruluşları ile yakın bir ilişki içerisinde olduklarını dile getirdi.

 

Emeklilerin maaşlarının iyileştirilmesi noktasında çalışmalar yapıldığını dile getiren Bülent Tüfenkci, "Emeklilerin maaşlarının arttırılmasına yönelik yapılan çalışmanın başarıya ulaşma zorunluluğu var. İl başkanlığım döneminde bize iletilen sorunları gerekli yerlere bildirdik. Şanlıurfa'da Başbakanımızın da katılımıyla yapılan toplantıda da söz alarak, emeklilerin sorunlarını dile getirdim. İnşallah hükümetimiz bu noktadaki çalışmaları hızlandırarak, neticelendirir" şeklinde konuştu.

"SIRADAN BİR SEÇİM DEĞİL"

Bülent Tüfenkci, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimin Türkiye için tarihi bir fırsat niteliğinde olduğuna dikkat çekti.

Genel seçimi sıradan bir seçim olarak görmediklerini, Türkiye’nin istikrarı ve istikbali için son viraj olduğunu dile getiren Tüfenkci, "7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim, Türkiye'nin istikametini belirleme açısından oldukça önemli. Bu nedenle genel seçimi çok önemsiyoruz. 30 Mart'ta milletin iradesine ipotek koymaya çalışanlara, millet sandıkta cevabını verdi. Milletimiz kendi iradesine sahip çıktı. Akabinde 10 Ağustos'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde, halk kendi Cumhurbaşkanı'nı seçti. Türkiye'ye çağ atlatan ve istikamet değiştiren Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a halkımız sahip çıktı. İnşallah 7 Haziran'da da milletimiz kendi anayasasını değiştirmenin iradesine sahip çıkacak" dedi.

Türkiye Emekliler Derneği Malatya Şubesi Başkanı Vahap Özdemir, AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci'nin yıllarını AK Parti'ye verdiğini ve önemli çalışmalar yaptığını söyledi.  Tüfenkci'nin AK Parti Malatya İl Başkanlığı yaptığı dönemde başarılı bir süreç geçirdiğini ifade eden Özdemir, çıktığı yolda kendisine başarılar diledi. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber