Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 19 Mayıs 2015 - 15:56 Yorum: 0

Tüfenkci, AK Parti'nin sahibinin millet olduğunu belirti

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ediyor.

Tüfenkci, AK Parti'nin sahibinin millet olduğunu belirti

 Tüfenkci, AK Parti'nin sahibinin millet olduğunu belirterek, "Biz, milletle birlikte yol yürüyoruz. Vesayetçi güçlerin önünde eğilmeyiz" dedi.

Tüfenkci, genel seçim çalışmaları kapsamında Cezmi Kartay Caddesi esnaflarını ziyaret etti. Esnafları tek tek gezen Tüfenkci, Fahri Kiğılı Diyanet Sitesi Vakfı, Hizmet-İş Sendikası, TİMAV, Tarih ve Medeniyet İrfan Derneğini ziyaret etti. Tüfenkci, 7 Haziran'da milletin bir tercih yapacağını belirterek, "Seçim zamanlarında insanların iradeleri üzerinden dedikodu yapıp, fesat çıkarıyorlar. Koalisyonlar Türkiye'de bir umutmuş gibi insanların zihinlerini bulandırmaya çalışıyorlar. AK Parti'nin sahipleri milletvekilleri ya da belediye başkanları değil, AK Parti'nin sahibi bizzat millettir. AK Parti'ye güven veren ve istikamet çizende millettir. Dolayısıyla biz, milletle beraber olduğumuz sürece vesayetçileri güç olarak kabul etmeyiz, onların önünde de asla ve asla eğilmeyiz" ifadelerini kullandı.

Tüfenkci, ziyaretlerinin son durağında Yazıhan İlçesi'nde muhtarlarla bir toplantı yaptı. Toplantıda konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti'nin en büyük gücünün millet olduğunu, sırtını hakka ve halka dayadığını belirterek, "Her seçim kendi içinde çok önemlidir. Hiçbir seçim hafife alınıp, basit görülmez. 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim Türkiye'nin, bölgenin, mazlumların, İslam ümmetinin en önemli seçimidir. AK Parti'nin sahibi bu millettir. Bizler sadece AK Parti'nin emanetçileriyiz. AK Parti'nin temel sahibi millettir" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, muhalefet partilerinin bir araya gelip, koalisyon oluşturmak istediklerini kaydederek, "Amaç 'AK Parti gitsin, Türkiye ne olursa olsun.' HDP'yi proje olarak ortaya koydular, barajı aşırttırıp, koalisyon yapacaklar. Bizler koalisyonlardan çok çektik. İstiyorlar ki, bir manşetle hükümetler kurulsun, hükümetler yıkılsın, herkes cebini doldursun. Esas hedefte, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yemek. Ama Allah'a hamdolsun bu millet, ne Recep Tayyip Erdoğan'ı yetirttirecek bunlara ne de Ahmet Davutoğlu'nu. Çünkü AK Parti'nin sahibi, onların arkasındaki güç milletin ta kendisidir" şeklinde konuştu. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber