Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 27 Mayıs 2015 - 15:50 Yorum: 0

Tüfenkci, "Bir oy bütün oyları bozacaktır"

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, milletin bir oyunun, Türkiye üzerinde oynanan oyunları bozacağını söyledi.

Tüfenkci, 'Bir oy bütün oyları bozacaktır'

Tüfenkci, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında Malatya'da yayın yapan yerel gazetecileri ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan Tüfenkci, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimin büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, Türkiye'nin 13 yıllık AK Parti iktidarıyla birlikte sosyal devlet ile tanıştığını ifade etti. Tüfenkci, sosyal devletin bütün unsurlarını Türkiye'nin AK Parti iktidarıyla gördüğünü belirterek,

"Türkiye, 7 Haziran'da ülkenin geleceğiyle ilgili bir tercihte bulunacak. 7 Haziran'da koalisyonu mu, yoksa istikrardan yana mı tavır koyacağız? Bunu belirleyeceğiz. Bu proje uygulanıyor, buda koalisyonu geri getirmek. Manşetle hükümet kurulsun, yıkılsın, yargı ve askeri vesayet gelsin, milletin iradesine ipotek koyulsun istiyorlar. Cumhurbaşkanlığı seçiminde bunu resmileştirdiler. Baktılar ki CHP-MHP koalisyonu AK Parti'yi yıkmaya yetmiyor şimdi de HDP'yi yanlarına aldılar. CHP'ye verilen oy MHP'ye, MHP'ye verilen oy HDP'ye gidiyor. Uygulanan proje budur. İnşallah milletimiz bir oyu ile bu oyunu bozar" dedi.

AK Parti'nin Malatya'da seçim beyannamesini açıkladığını anımsatan Tüfenkci, "Bizim bir vizyonumuz var. Birçok partinin yapamadığını, Malatya'da seçim beyannamemizi ortaya koyduk. Yaptıkları ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Malatya'yı sanayi şehri olduğu kadar tarım şehri yapma ve tarımı çeşitlendirme hedefimiz var.

Alan bazlı destek çalışmasını da inşallah bu dönem yapacağız. Tarımda teknolojik gelişmeyi sağlamak amacıyla biyoteknikte uzmanlaşmış tarım enstitüsünü oluşturmak içinde gayret göstereceğiz. Hızlı trenin Malatya'ya getirilmesi noktasında tarihi öne çekmek istiyoruz" şeklinde konuştu. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber