Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Siyaset 27 Ocak 2015 - 03:06 Yorum: 0

Tüfenkci'den, İnternet Haberciler Derneği'ne ziyaret.

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci'den, İnternet Haberciler Derneği (İHADER)'ne ziyaret.

Tüfenkci'den, İnternet Haberciler Derneği'ne ziyaret.

MALATYA GÜNCEL - AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bülent Tüfenkci'den, İnternet Haberciler Derneği (İHADER)'ne ziyaret.

Ak Parti Malatya İl Teşkilatında en uzun süre görev yapan ve milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti 5. Olağan Kongresinde İl Başkanlığı görevine yeniden aday olmayan Tüfenkci, AK Parti’den 7 Haziran 2015 genel seçimlerde Aday adaylığını açıkladıktan sonra seçim gezilerine başladı.

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

İl Başkanlığı görevi süresince, 1 yerel 1 genel ve birde referandum geçirdiğini söyleyen Tüfenkci, Malatya'nın en ücra köşesinden merkeze kadar gitmediğimiz yerleşim bölgesi olmadı, Malatya'yı, Malatyalıları, sorunları ve sıkıntıları yakınen biliyorum. Görev süremizde ayrım gözetmeksizin hizmeti halkımıza ulaştırdık,  AK Parti iktidarı döneminde Malatya’mıza 13 yılda sağlıktan ulaşıma, eğitimden kültüre, enerjiden tarıma kadar 9 milyar dolar yatırım kazandırdık. Malatya’nın dış ticaret hacmini 4 kattan fazla arttırarak 94 milyon dolardan 380 milyon dolara çıkardık. Sadece sağlıkta 12 yılda Malatya’ya yaklaşık 300 milyon lira değerinde yatırım yapıldı. İl ve ilçe merkezleri dâhil toplamda yaklaşık 800 yatak kapasiteli 4 hastane, 22 Aile Sağlığı Merkezini hizmete sunduk. Sağlıkta yapmış olduğumuz reformlar ile şuanda Malatya’mızda sağlık hizmetlerinde memnuniyet oranını  yüzde 40’lardan yüzde 94’lere yükseldi.’’ dedi.

12 YILDA EĞİTİME 427 MİLYON LİRA DESTEK

12 yıllık AK Parti iktidarında Malatya’da eğitime yapılan yatırımlar ile eğitim kalitesinin yükseldiğine de dikkat çeken Tüfenkci, ‘’Malatya merkezde ve ilçelerimizde geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz için 427 milyon lira eğitim desteği sağlandı. Tüm bu dev ölçekli eğitim desteği ile okul ve kurum sayısını 847’den 1101’e çıkarmakla beraber eğitim kalitesini yükselttiklerini söyledi.

İNTERNET HABERCİLİĞİ YASASI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

AK Parti iktidarı döneminde hızla gelişen "internet haberciliği" konusuna da değinen Tüfenkci, "artık gazetelerin yerini İnternet aldı, bu bilinçle İnternet Yasa tasarısının güncellenerek çıkması için istişarelerimiz devam ediyor. İnternet Habercilerinin geleceğini teminat altına almak açısından çok önemli" dedi.

GÖREV SÜRESİNCE BİRLİKTE ÇALIŞTIK

İnternet Haberciler Derneği Başkan Yardımcısı ve Atayurt Haber İmtiyaz Sahibi Funda Şahin, "Görev yaptığınız süre içerisinde birlikte çalışma imkanımız oldu, Malatya halkı kendisini çok iyi tanıyor, biliyor ve sayıyor. Malatyalılar tarafından da takdir toplayan Tüfenkci’nin Malatya siyasetinde daha yapacak çok işinin olduğu kanaatindeyim" dedi.

BEYEFENDİ VE MÜTEVAZİ KİŞİLİK

İnternet Haberciler Derneği Başkanı ve Malatya Güncel İmtiyaz Sahibi Murat Çelik, "Sayın Tüfenkci ile bahsettiği seçimlerde birlikte çalışma imkanımız oldu, siyasi görüş ayrılımız olmasına rağmen, sorunsuz bir 4.5 yıl birlikte çalıştık. Beyefendi ve mütevazi kişiliği ile sevilen ve sayılan bir kişi, çıkmış olduğu bu yolda başarıların devamını diliyorum" dedi.

BÜLENT TÜFENKCİ KİMDİR?

26.04.1966 Malatya/ Yeşilyurt’ta doğdu. İlkokulu Yeşilyurt İ.Ö.O tamamladıktan sonra Orta Ve Lise’yi Yeşilyurt İmam Hatip Lisesinde okudu. Daha sonra Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini Bitirdi. 1990 ‘ dan İtibaren Malatya’da Serbest Avukatlık Yaptı. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında görev aldı. Refah Partisi İlçe Yönetiminde bulunduktan sonra Ak Partinin Kuruluşu ile birlikte İl Disiplin Kurulunda görev aldı. Daha sonra Siyasi Ve Hukuk İşleri Başkanlık görevini sürdürdü. İl Başkanı Olarak Görevine Devam Etti.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber