Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 24 Haziran 2021 - 16:23 Yorum: 0

TÜGVA Bulanık İlçe Başkanı Yılmaz oldu

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulanık İlçe Başkanlığına Yahya Yılmaz atandı.

TÜGVA Bulanık İlçe Başkanı Yılmaz oldu

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulanık İlçe Başkanlığına Yahya Yılmaz atandı.

TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmettin Bilal Erdoğan ve TÜGVA Başkanı Enes Eminoğlu'un onayıyla TÜGVA Bulanık İlçe Başkanı olan Yahya Yılmaz, TÜGVA Bulanık İlçe Başkanlığına atandı. Kendisini göreve layık görenlere teşekkür eden Yılmaz, "TÜGVA, dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacıyla kurulmuştur. Bizlerde vakfımızın misyonuna uygun projeler yaparak, ilçemizde çeşitli aktivitelerde bulunmayı hedefliyoruz. Bizleri bu göreve layık gören Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmettin Bilal Erdoğan ve TÜGVA Başkanı Enes Eminoğlu'na çok teşekkür ediyorum" dedi.

Göreve gelen Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulanık İlçe Başkanlığına Yahya Yılmaz, İlçe Kaymakamı ve Bulanık Belediye Başkan Vekili Mehmet İlidi'yi makamında ziyaret etti. İlçe Kaymakamı ve Bulanık Belediye Başkan Vekili Mehmet İlidi, (TÜGVA) Bulanık İlçe Başkanlığına Yahya Yılmaz'a başarılar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber