Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 31 Ağustos 2016 - 12:43 Yorum: 0

TÜGVA Malatya’da gençlik külliyesi yapacak

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Malatya Temsilcisi Ahmet Oymak, üçüncü gençlik külliyesi projelerini Malatya'da hayata geçireceklerini söyledi.

TÜGVA Malatya’da gençlik külliyesi yapacak

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Malatya Temsilcisi Ahmet Oymak, üçüncü gençlik külliyesi projelerini Malatya'da hayata geçireceklerini söyledi.

TÜGVA Malatya Temsilcisi Ahmet Oymak Malatya'da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Malatya temsilciliğinin kurulduğunu ifade eden Oymak, "Malatya'da faaliyetlere başladıktan sonra yurt çalışmamızı da hemen başlattık. Erkek öğrenci yurdumuzu açtık ve faaliyete geçirdik. Bu yılda yurdumuz faaliyetine devam ediyor. Erkek üniversite öğrencilerini yurdumuza almaya devam ediyoruz. Bu minvalde bu yıl yine gençlik merkezimizi açtık. Yurdumuzun altında ücretsiz kitap kafemizi açtık. Gençlik Merkezi olmak üzere bu hizmeti veriyoruz. Hızlı bir şekilde Malatya'da teşkilatlanmaya devam ediyoruz. Ortaokul, lise ve üniversite gençliğine yönelik birçok hizmet yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Türkiye Gençlik Vakfı olarak Türkiye'de birçok ilde külliye projesini hayata geçireceklerini belirten Oymak, "Üyelerimizin içerisinde ortaöğretim yurtları, yüksek öğrenim yurtları, gençlik merkezleri gençlerin vakit geçirebileceği spor salonları ve kültür merkezlerinin bir arada bulunduğu külliye projeleri var. İki tanesinin şu anda temeli atıldı. Biri İstanbul Esenler'de diğeri de Samsun'da. İnşallah üçüncüsünü de Malatya'da planlıyoruz. Şu an arsa durumunu çözdük. Önümüzdeki dönemde de bitirmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber