Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Ekim 2014 - 17:23 Yorum: 0

TÜGVA'dan Görmez'e ziyaret

İZMİR (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İzmir İl Temsilciliği, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'i ziyaret etti.TÜGVA İl Temsilcisi Ali Kostepen, İzmir ve Torbalı ilçesinde...

TÜGVA'dan Görmez'e ziyaret

İZMİR (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İzmir İl Temsilciliği, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'i ziyaret etti.

TÜGVA İl Temsilcisi Ali Kostepen, İzmir ve Torbalı ilçesinde yapılması planlanan gençlik projeleri ve sosyal etkinlikler hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Görmez de Türkiye'nin gelişimi için özgüveni yüksek, çevresine faydalı çalışmalarda bulunan gençlere ihtiyaç olduğunu belirterek, "Onların kendilerini geliştirmeleri ve çevresine faydalı birer birey olmaları için elimizden geleni yapmaktayız" dedi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber