Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Mayıs 2016 - 12:48 Yorum: 0

TÜİK BAŞKANI AKTAŞ, BAŞKAN AHMET ÇAKIR’I ZİYARET ETTİ

Bölge Müdürleri ve Üst Yönetim Koordinasyon Toplantısı için Malatya'ya gelen Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanı Mehmet Aktaş, Malatya Büyükşehir...

TÜİK BAŞKANI AKTAŞ, BAŞKAN AHMET ÇAKIR’I ZİYARET ETTİ

Bölge Müdürleri ve Üst Yönetim Koordinasyon Toplantısı için Malatya'ya gelen Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanı Mehmet Aktaş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

TÜİK Başkanı Mehmet Aktaş, beraberinde başkan yardımcıları ve Malatya Bölge Müdürü ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti. Malatya'da olmaktan mutlu olduğunu belirten TÜİK Başkanı Aktaş, "Türkiye İstatistik Kurumu olarak kurum içi koordinasyonu teminen yılda iki kere yaptığımız Bölge Müdürleri ve Üst Yönetim Koordinasyon Toplantısını bu yıl Malatya gibi seçkin bir ilimizde yapıyoruz. Ev sahipliği için Malatya erkanına teşekkür ediyoruz. Burada bulunmaktan mutluyuz ve şeref duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Malatya'da daha çok etkinlik yapılmasını arzu ettiklerini belirterek, Malatya'nın bölgede daha da büyümesinin en büyük hedefleri olduğunu söyledi. Malatya'nın büyükşehir statüsünden sonra bu hedefine bir adım daha yaklaştığını belirten Çakır, "Malatya son yıllarda genel manada baktığımızda hem şehirleşme hem de ekonomik anlamda hızla gelişen ve kalkınan bir il. Kayısımız var ama orta ölçekli sanayimiz de hızla gelişmekte. Malatya'nın gelişmesi için bizler de gayret gösteriyoruz. Sizlerin Malatya da bir bölge toplantısı yapması da bizleri son derece memnun ediyor" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ziyaret sırasında TÜİK Başkanı Mehmet Aktaş'a kuru kayısı ile kayısı kristali hediye etti.

TÜİK BAŞKANI AKTAŞ, BAŞKAN AHMET ÇAKIR’I ZİYARET ETTİ

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber