Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 10 Mart 2015 - 12:38 Yorum: 0

Tukcell TV Plus, Gaziantep'te tanıtıldı

Turkcell Superonline Genel Müdür Yardımcısı Özata:

Tukcell TV Plus, Gaziantep'te tanıtıldı

GAZİANTEP (AA) - Turkcell Superonline Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata, "Bugüne kadar Türkiye genelinde 2,7 milyar liralık yatırıma imza attık" dedi.

Özata, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, müşterilerinin ayağına en yüksek teknolojiye sahip ürün ve hizmetleri götürmek için çalıştıklarını belirtti.

Türkiye'yi, geleceğin teknolojisiyle donatmak üzere 2008'de başladıkları fiber optik yatırımlarla interneti 2,1 milyon ev ve iş yerinin kapısına kadar getirdiklerini vurgulayan Özata, 735 bini fiber kullanıcısı olmak üzere müşteri sayılarının 1,2 milyona ulaştığını hatırlattı.

- "4G'ye hazırız"

Türkiye'nin rekabet gücüne katkı sağlamaya devam edeceklerinin altını çizen Özata, "Turkcell Superonline olarak bugüne kadar Türkiye genelinde 2,7 milyar liralık yatırıma imza attık. Daha hızlı bir mobil iletişim platformu olan 4G için lisans hazırlıklarımız devam ediyor. Türkiye genelinde 75 ilde 33 bin 500 kilometrelik fiber altyapımızla 4G'yi müşterilerimize ulaştırmaya hazırız" dedi. 

Özata, Turkcell TV Plus'la da evlerde iletişim ve eğlence platformu oluşturduklarını ifade etti.

Turkcell TV Plus'ın, üstün teknolojisiyle geleceğin televizyon izleme deneyimini bugüne taşıdığını vurgulayan Özata, şöyle konuştu:

"Turkcell'in güçlü 3G ve Turkcell Superonline'ın fiber altyapısı üzerinden hizmet veren platform sayesinde akıllı telefon, tablet ve bilgisayarların yanı sıra TV Plus kutusu evlerdeki yerini alıyor. Herhangi bir kanalı 12 saat geriye alma olanağı sunan TV Plus, ayrıca istenilen programı kaydetme özelliğiyle fark yaratıyor. Televizyon keyfi, gerçek çoklu ekran deneyimiyle zaman ve mekana bağımlı olmaktan kurtuluyor."

Özata, Turkcell TV Plus kutusunun kısa sürede 90 bine yakın evde yerini aldığını sözlerine ekledi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber