Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 21 Ekim 2016 - 15:18 Yorum: 0

Tüm Yerel-Sen 8. Türkiye Başkanlar Kurulu toplantısı

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Kütük, darbe girişiminin ardından kendi örgütlerinde de bazı kişilerin cemaatçilikle suçlandığını...

Tüm Yerel-Sen 8. Türkiye Başkanlar Kurulu toplantısı

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Kütük, darbe girişiminin ardından kendi örgütlerinde de bazı kişilerin cemaatçilikle suçlandığını belirterek, "Bize Atatürkçü, Kemalist, cumhuriyetçi, ulusalcı veya sosyalist diyebilirler ama bölücülük ve cemaat ithamı bize verilebilecek en büyük cezadır, en büyük hakarettir" dedi.

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu bileşeni Tüm Yerel-Sen'in 8. Türkiye Başkanlar Kurulu toplantısı Adana'da bir otelde yapıldı. Toplantının açış konuşmasını yapan Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Kütük, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından gelen Olağanüstü Hal ile Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini kaydetti. Darbe girişimiyle bağlantılı herkesin bağımsız yargı önünde hesap vermesi gerektiğini söyleyen Kütük, haksız şekilde mağdur edilmiş kişilerin de soruşturmalarının tamamlanıp acilen işlerine geri döndürülmesi gerektiğini ifade etti. Türkiye'de cemaat veya yasa dışı bölücü örgütle ilişkilendirilebilecek en son örgütün Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu olduğunu ancak kendi içlerindeki bazı kişilerin de bu suçlamaya maruz kaldığını kaydeden Kütük, "Bize Atatürkçü, Kemalist, sosyalist, cumhuriyetçi, ulusalcı diyebilirler ama bölücülük, cemaat ithamı bize verilebilecek en büyük cezadır, yapılabilecek en büyük hakarettir. Bu konuda son derece başımız dik ve alnımız açıktır" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber