Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 11:33 Yorum: 0

Tümşad’dan Vali Demirtaş’a Ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği (TÜMŞAD) Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi, Vali Mahmut Demirtaş'a şükran plaketi verdi.

Tümşad’dan Vali Demirtaş’a Ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği (TÜMŞAD) Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi, Vali Mahmut Demirtaş'a şükran plaketi verdi.

TÜMŞAD Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi, şehit aileleri ve gazilerden oluşan dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret ederek, şehit aileleri ve gazilere gösterdiği yakın ilgiden dolayı şükran plaketi takdim etti.

TÜMŞAD Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi, ziyarette yaptığı konuşmada, "Sayın Valimiz ilimize atandığı günden bu yana her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanında olmuştur. Şehit aileleri ve gazilere gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş'a teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mahmut Demirtaş ise, "Vatan, millet ve bayrak uğruna şahadet mertebesine erişen tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize de sağlık ve sıhhat diliyorum. Devlet olarak şehitlerimize ve gazilerimize şükran borçluyuz. Şehit ve gazilerimizin vatana yaptıkları hizmetin borcunu ne yapsak ödeyemeyiz. Şehitlerimizin aileleri bizlere bırakılan en kutsal emanetlerdir. Onların sevinci bizim sevincimiz, onların üzüntüsü bizim üzüntümüzdür. Valilik olarak, her zaman şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin yanında olmaya çalıştık, bundan sonra da yanlarında olacağız ve onları hiç unutmayacak, unutturmayacağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber