Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Ağustos 2016 - 09:58 Yorum: 0

Tunceli-Erzincan karayolu ulaşıma kapatıldı

Tunceli-Erzincan karayolu valilik tarafından çift taraflı olarak ulaşıma kapatılırken, Pülümür Vadisi'nde PKK'lı gruplara yönelik hava destekli operasyon...

Tunceli-Erzincan karayolu ulaşıma kapatıldı

Tunceli-Erzincan karayolu valilik tarafından çift taraflı olarak ulaşıma kapatılırken, Pülümür Vadisi'nde PKK'lı gruplara yönelik hava destekli operasyon başlatıldı.

Tunceli Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin temini açısından 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu uyarınca, 25 Ağustos saat 06.00'dan, ikinci bir emre kadar Tunceli-Pülümür Karayolu çift taraflı olarak trafiğe kapatılmıştır. Güvenlik güçlerimiz, halkımızın da desteği ile ilimizin huzur ve güveninin tesisi için çalışmalarına aralıksız devam etmektedir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber