Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2016 - 15:53 Yorum: 0

Tunceli’de 170 hastaya evde sağlık hizmeti veriliyor

Tunceli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Nevzat Akdoğan tarafından oluşturulan evde sağlık hizmetleri birimi, ilde 170 hastaya evde sağlık...

Tunceli’de 170 hastaya evde sağlık hizmeti veriliyor

Tunceli'de 170 hastaya evde sağlık hizmeti veriliyor.

Tunceli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Nevzat Akdoğan tarafından oluşturulan evde sağlık hizmetleri birimi, ilde 170 hastaya evde sağlık hizmeti veriyor. Evde sağlık hizmeti hakkında bilgi veren Tunceli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Nevzat Akdoğan, "Evde bakım hizmetleri kapsamında; engelli, yatalak, yaşlı vb durumda olan hastalara hizmet götürmekteyiz. Ayrıca ekibimiz hastane idaremiz ile birlikte ev ziyaretleri de gerçekleştirmektedir. Evde bakım hizmetlerini yürüten sağlık ekibimiz, doktor, fizyoterapist, diyetisyen, psikolog, sosyal hizmet uzmanı, hemşire ve bir şoförden oluşmaktadır. Birimde görevli hekim, hastanın tıbbi değerlendirmelerini yapıp, tanısını koyduktan sonra tedavisini planlayıp ilgili branş hekim ya da hekimleriyle görüşüp bağlantı kurarak gerekli bilgi ve öneriler doğrultusunda tedavi planını hazırlamaktadır. Hastalarımız, belli aralıklarla ziyaret edip gerektiğinde evde gerekirse de hastaneye getirilmek suretiyle tedavisi diğer sağlık personelleriyle birlikte yapılmaktadır. Her hasta için bir dosya hazırlanmakta ve hastayla ilgili bilgiler bu dosyada yer almaktadır" dedi.

Tunceli’de 170 hastaya evde sağlık hizmeti veriliyor

Tunceli’de 170 hastaya evde sağlık hizmeti veriliyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber