Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 06 Eylül 2016 - 17:33 Yorum: 0

Tunceli’de 2 kişi örgüt üyesi olduğu iddiasıyla tutuklandı

Tunceli'de savcılık talimatıyla gözaltına alınan 5 kişiden 2'si "Silahlı terör örgütüne üye olmak" ve "Terör örgütüne bilerek ve isteyerek silah...

Tunceli’de 2 kişi örgüt üyesi olduğu iddiasıyla tutuklandı

Tunceli'de savcılık talimatıyla gözaltına alınan 5 kişiden 2'si "Silahlı terör örgütüne üye olmak" ve "Terör örgütüne bilerek ve isteyerek silah sağlamak" suçundan tutuklandı.

Tunceli Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Güvenlik güçlerimizce terör örgütüne yönelik icra edilen arama faaliyetlerinde yakalanarak gözaltına alınan 5 şahıs, 5 Eylül'de Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığı'nca tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmiştir. 2 şahıs çıkarıldıkları mahkemece "Silahlı terör örgütüne üye olmak" ve "Terör örgütüne bilerek ve isteyerek silah sağlamak" suçundan tutuklanırken, 3 şahıs ise adli kontrol kararı serbest bırakılmıştır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber