Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 17 Nisan 2014 - 22:33 Yorum: 0

Tunceli'de birahanelere molotokokteylli saldırı

TUNCELİ (AA) - Tunceli'de, iki birahaneye molotofkokteyli atıldı.Moğoltay Mahallesi Sanat Sokağı'nda bir araya gelen 20 kişilik yüzleri maskeli grup, "Dersim’de birahane istemiyoruz" sloganı...

Tunceli'de birahanelere molotokokteylli saldırı

TUNCELİ (AA) - Tunceli'de, iki birahaneye molotofkokteyli atıldı.

Moğoltay Mahallesi Sanat Sokağı'nda bir araya gelen 20 kişilik yüzleri maskeli grup, "Dersim’de birahane istemiyoruz" sloganı atarak Cumhuriyet Caddesi'nden Kışla Meydanı'na yürüdü.

Burada basın açıklaması yapan gruptakiler, daha sonra İnönü Caddesi'ndeki iki birahaneye kadın garson çalıştırdıkları gerekçesiyle molotofkokteyli attı, bir başka birahanenin camlarını kırdı. TOMA ve itfaiye aracından sıkılan suyla söndürülen yangında, iki birahanede hasar oluştu.

Polisin basınçlı su ve biber gazıyla müdahale ettiği gruptakiler, ara sokaklara kaçtı. Gruptakiler, TOMA ve bazı polis araçlarına da molotofkokteyli attı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber