Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Mart 2015 - 15:58 Yorum: 0

Tunceli'de çevre temizliği çalışmaları

TUNCELİ (AA) - Tunceli Belediyesi, kent genelindeki park, cadde ve sokaklarda çevre temizliği başlattı.Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Belediye Park...

Tunceli'de çevre temizliği çalışmaları

TUNCELİ (AA) - Tunceli Belediyesi, kent genelindeki park, cadde ve sokaklarda çevre temizliği başlattı.

Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin hava sıcaklıklarının artmasıyla kent genelinde daha temiz bir çevre için çalışma başlattığını söyledi.

Kent genelindeki yeşil alanların da bakıma alındığını belirten Bul, "Kent genelinde baharı karşıladığımız şu günlerde belediye olarak çevre temizliği çalışmalarımıza başladık. Cadde, sokak ve parklarda karların erimesinin ardından ortaya çıkan çöpleri toplatıyoruz. Ayrıca kentimizdeki yeşil alanların da bakımına başladık” dedi.

Bul, çalışmalara aralıksız devam edeceğini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber