Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 14 Nisan 2022 - 11:53 Yorum: 0

Tunceli’de “Hozat’ın Çınarlarına Ahde Vefa” projesi hayata geçirildi

Tunceli'nin Hozat ilçesinde hayata geçirilen "Hozat'ın Çınarlarına Ahde Vefa" projesiyle Kaymakam Melih Aydoğan yaşlıları ziyaret etti.

Tunceli’de “Hozat’ın Çınarlarına Ahde Vefa” projesi hayata geçirildi

Tunceli'nin Hozat ilçesinde hayata geçirilen "Hozat'ın Çınarlarına Ahde Vefa" projesiyle Kaymakam Melih Aydoğan yaşlıları ziyaret etti.

Hozat Kaymakamlığı, ilçede yaşayan yaşlılara, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve çocuklara yönelik projelerini sürdürüyor. Hozat Kaymakamlığı'nın hayata geçirdiği "Hozat'ın Çınarlarına Ahde Vefa" projesi nedeniyle, ilçe Kaymakamı Melih Aydoğan, eşi Ceren Aydoğan ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Güler Yavuzer ile birlikte ilçenin yaşlı çınarlarını evlerinde ziyaret ediyor. Sarısaltık ailesini evlerinde ziyaret eden Kaymakam Melih Aydoğan, 64 yıllık hayat arkadaşlığı olan Kamber Dede ve Elif Nine ile sohbet ederek, aileyle yakından ilgilendi.

Kaymakam Melih Aydoğan, ilçede yaşayan yaşlı çınarların hayır dualarıyla birlikte, sağlık ve ihtiyaç durumlarını görüşerek, taleplerin giderilmesi için çalışmalar yürütüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber