Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 16 Mart 2015 - 14:28 Yorum: 0

Tunceli'de otomobilin Pülümür Çayı'na düşmesi

Kaza sonrası suda kaybolan 3 yaşındaki kız çocuğunu arama çalışmalarına 10 kişilik jandarma arama kurtarma timi de katıldı

Tunceli'de otomobilin Pülümür Çayı'na düşmesi

TUNCELİ (AA) - Tunceli'de 4 gün önce bir otomobilin Pülümür Çayı'na düşmesi sonucu suda kaybolan kız çocuğunu arama çalışmaları devam ediyor.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Tunceli Belediyesi arama kurtarma ekipleri, Elazığ Emniyet Müdürlüğüne bağlı dalgıç polisler ve vatandaşlar, 3 yaşındaki Cümeysa Kavus'u bulabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Arama çalışmalarına Ankara'dan gelen 10 kişilik Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi de katıldı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Değirmenci, kazanın ardından 4 gün geçtiğini ve yaklaşık 50 kişilik ekiple arama çalışmalarına devam ettiklerini bildirdi.

Çalışmalara çevre illerden gelen ekiplerin de destek verdiğini ifade eden Değirmenci, "Çalışmalarımıza Erzincan ve Elazığ'dan gelen ekipler de destek veriyor. Ayrıca Jandarma Genel Komutanlığına bağlı 10 kişilik su altı arama kurtarma ekibi de çalışmalarımıza katıldı. Dün, kaybolan kız çocuğumuza ait iki ayakkabı bulduk. Babası tarafından teşhis edildi. Bugün de çalışmalarıma devam ediyoruz" diye konuştu.

 Tunceli-Erzincan karayolunun 45. kilometresinde virajı alamayarak Pülümür Çayı’na düşen Mehmet Sait Sevgi'nin kullandığı otomobildeki 5 kişi kurtarılmış, 3 yaşındaki kız çocuğu suda kaybolmuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber