Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 17 Temmuz 2019 - 20:28 Yorum: 0

Tunceli’de PKK/KCK operasyonu: 6 tutuklama

Terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik Tunceli merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Tunceli’de PKK/KCK operasyonu: 6 tutuklama

Terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik Tunceli merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheliden 6'sı tutuklandı. Tutuklanan şüphelilerden birinin HDP İl Genel Meclis Üyesi M.K. olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Tunceli İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, bölücü terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik yardım ve finansman desteğinde bulunanlara yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma yaptı. Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada Tunceli merkez ve ilçelerden 8, Elazığ ve İzmir'den ise 1'er kişi olmak üzere 10 şüpheli belirlendi. Belirlenen şüphelilere yönelik 3 ilde yapılan operasyonda tüm şüpheliler gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 10 şüpheli adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüphelilerden aralarında bir iş adamı ile HDP'li İl Genel Meclis Üyesi M.K.'nin de olduğu bulunduğu 6 kişi tutuklandı. Şüphelilerden 3'ü adli kontrol şartıyla olmak üzere 4'ü serbest kaldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber