Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 29 Eylül 2016 - 23:13 Yorum: 0

Tunceli’de PKK’lılara ait mühimmat ele geçirildi

Tunceli'nin Pülümür ilçesine terör örgütü PKK mensuplarına ait bir sırt çantası içinde el yapımı bomba, kamera, uyku tulumu, yağmurluk ve muhtelif...

Tunceli’de PKK’lılara ait mühimmat ele geçirildi

Tunceli'nin Pülümür ilçesine terör örgütü PKK mensuplarına ait bir sırt çantası içinde el yapımı bomba, kamera, uyku tulumu, yağmurluk ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi.

Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Pülümür ilçesi Jandarma Asayiş Komutanlığı'na bağlı Bağır Tepe bölgesinde PKK'lılara ait bir sırt çantası tespit edildiği belirtildi. Açıklamada, çanta içerisinde 1 el yapımı bomba, 1 video kamera, 2 video kamera bataryası, 100 metre elektrik kablosu, 1 uyku tulumu, yağmurluk ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildiği kaydedildi.

Valilik açıklamasında operasyonlara aralıksız devam edildiği ifade edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber