Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Mayıs 2020 - 12:18 Yorum: 0

Tunceli’de polislerden örnek davranış

Tunceli'de polisler, down sendromlu 50 yaşındaki Nezahat Anuk'un doğum gününü kutladı.

Tunceli’de polislerden örnek davranış

Tunceli'de polisler, down sendromlu 50 yaşındaki Nezahat Anuk'un doğum gününü kutladı. Yoldaki yaralı kedi için de seferber olan ekipler, trafiği tek şeride düşürdü.

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkamayan down sendromlu Nezahat Anuk'a (50) sürpriz yapan Polis Özel Harekat Timleri, doğum günü pastasıyla evini ziyaret etti. Anuk'un doğum gününü kutlayan polisler, yürekleri ısıttı.

Öte yandan kent merkezinde 15 Temmuz Bulvarı üzerinde yaralı halde bir kedi gören polisler, trafiği kontrollü olarak tek şeride düşürerek tedavisi için veteriner çağırdı. Veteriner gelene kadar tek şeritten ulaşım sağlanırken, kedi tedavi altına alındı.

Vali Tuncay Sonel, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Nezahat ablamızın (Pülümürlüler Nezko diye hitap eder) 50. yaş gününü polis özel harekattaki kahraman arkadaşlarımız sağ olsunlar unutmamışlar" ifadesini kullandı.

Tunceli’de polislerden örnek davranış

Tunceli’de polislerden örnek davranış

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber