Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 21 Şubat 2018 - 12:08 Yorum: 0

Tunceli’de “Sıfır Atık" toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan "Sıfır Atık Projesi"...

Tunceli’de “Sıfır Atık' toplantısı

Tunceli'de "Sıfır Atık" projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan "Sıfır Atık Projesi" tanıtım toplantısı, Tunceli'de Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel başkanlığında gerçekleştirildi. Valilikte yapılan toplantıda Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Önder Yurdakul projeye ilişkin katılımcıları bilgilendirdi.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, "Proje, kaynakların etkin kullanımını, israfın önlenmesini, insan ve çevre sağlığını korumayı amaçlıyor. Bizler de Cumhurbaşkanımızın muhterem eşleri himayesinde başlatılan projeye Tunceli olarak gereken desteği vereceğiz" dedi.

Katılımcıların projeye ilişkin görüşlerini dile getirmesinin ardından toplantı sona erdi. Toplantıya, Vali Sonel'in yanı sıra vali yardımcıları, ilçe belediye başkanları, kurum amirleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Tunceli’de “Sıfır Atık" toplantısı

Tunceli’de “Sıfır Atık" toplantısı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber