Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 14:03 Yorum: 0

Tunceli'de yeni mezarlık çalışması

TUNCELİ (AA) - Tunceli Belediyesinin, mevcut mezarlığın kapasitesinin dolması nedeniyle yeni mezarlık alanı oluşturmak için çalışma başlattığını bildirdi.Belediyeden yapılan yazılı...

Tunceli'de yeni mezarlık çalışması

TUNCELİ (AA) - Tunceli Belediyesinin, mevcut mezarlığın kapasitesinin dolması nedeniyle yeni mezarlık alanı oluşturmak için çalışma başlattığını bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, yeni mezarlık alanının İnönü Mahallesi'nde 185 dönümlük bir arazi üzerinde oluşturulacağı belirtildi.

Belediye ekipleri tarafından çalışmaların aralıksız sürdürüldüğü belirtilen açıklamada, yeni mezarlık alanında öncelikli olarak yol, su ve idari bina gibi ihtiyaç duyulan eksikliklerin yapılacağı ve çalışmanın bu yıl içerisinde imkanlar ölçüsünde tamamlanmasının hedeflendiği kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber