Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 16:03 Yorum: 0

Tunceli'de yılın doktorlarına plaket verildi

TUNCELİ (AA) - Tunceli İl Sağlık Müdürlüğü 14 Mart Tıp Bayramı öncesinde yılın doktorları olarak belirlenen iki doktora plaket verdi.Kurumdan yapılan yazılı açıklamada, tıbbi ve mesleki...

Tunceli'de yılın doktorlarına plaket verildi

TUNCELİ (AA) - Tunceli İl Sağlık Müdürlüğü 14 Mart Tıp Bayramı öncesinde yılın doktorları olarak belirlenen iki doktora plaket verdi.

Kurumdan yapılan yazılı açıklamada, tıbbi ve mesleki alanlardaki başarılı çalışmaları, toplumsal ve insani konulardaki duyarlı tavırları ile öne çıkan, halkın sevgi ve saygısını kazanmış, görevini büyük bir fedakarlık ve üstün bir gayretle yerine getiren Tunceli Devlet Hastanesinde görevli genel cerrahi uzmanı Op. Dr. Aydın Tütmez ile aile hekimi Dr. Hüseyin Turan’ın 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle Tunceli’de yılın doktorları seçildiği belirtildi.

 İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Kenan Aydın, Tunceli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Nevzat Akdoğan ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Musa Şahin’in katılımıyla düzenlenen etkinlikte yılın doktorlarına plaket verildiği ifade edilen açıklamada, her iki doktorun uzun yıllardır Tunceli’de çalıştığı aktarıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber