Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 11 Mart 2015 - 10:58 Yorum: 0

Tüp bebek yöntemiyle üçüz bebekleri oldu

BATMAN (AA) - Batman'da 4 yıllık evli çift, tüp bebek yöntemiyle üçüz bebek sahibi oldu.Binnur ve Alican Sevinçli çifti, çocukları olmayınca tüp bebek yöntemini denemek için Batman'daki...

Tüp bebek yöntemiyle üçüz bebekleri oldu

BATMAN (AA) - Batman'da 4 yıllık evli çift, tüp bebek yöntemiyle üçüz bebek sahibi oldu.

Binnur ve Alican Sevinçli çifti, çocukları olmayınca tüp bebek yöntemini denemek için Batman'daki özel bir hastaneye başvurdu. Ana sınıfı öğretmeni Binnur Sevinçli bu yöntemle ikisi kız üçüz bebek dünyaya getirdi.

Muhammed Yusuf, Zeynep Nilay ve Meryem Nilay isimleri verilen üçüzler bir süre yeni doğan yoğun bakım servisinde kontrolde tutulduktan sonra taburcu edildi.

Üçüz bebek sahibi olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden anne Sevinçli, "Allah kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın. Çok güzel bir duygu" dedi.

Alican Sevinçli ise bir bebek isteklerinin bulunduğunu ancak üçüz bebeğe sahip olduklarını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Eşim anne olmayı çok istiyordu. Ana sınıfı öğretmeni olup da çocuk özlemi çekmek çok acı. Bunu eşimin gözlerinde gördüm. Allah'a çok şükürler olsun ki yüzümüz güldü. En büyük dileğim Allah olmayanlara da versin. Kelimeler bile kifayetsiz kalıyor. İki kız bir erkek, bir taşla üç kuş diyoruz. Gördüğümüz rüya üzerine erkeğin isimlerini Muhammed Yusuf, Zeynep Nilay ve Meryem Nilay bıraktık."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber