Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 27 Kasım 2014 - 15:38 Yorum: 0

Tüpraş'ın Sapanca Gölü'nden "izinsiz su çekme" davası

Sakarya Kent Konseyi Başkanı İşgüzar:

Tüpraş'ın Sapanca Gölü'nden 'izinsiz su çekme' davası

SAKARYA (AA) - Sakarya Kent Konseyi Başkanı Ahmet İşgüzar, Tüpraş'ın Sapanca Gölü'nden "izinsiz su çekme" davasına ilişkin, "Tüpraş'a başka bir kaynaktan elde edilecek arıtılmış su verilmesi gündemde. Tüpraş'ın Sapanca Gölü'nden su çekimini durdurmasından yanayız" değerlendirmesinde bulundu.

İşgüzar, yaptığı yazılı açıklamada, Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresinin (SASKİ) açtığı davada haklı olduğunu savunarak, SASKİ'nin sonuna kadar arkasında olduklarını belirtti.

Sapanca Gölü üzerinden SASKİ’yi karalama kampanyası yürütülmesine karşı olduklarını aktaran İşgüzar, kurumun gölün korunması için elinden gelen gayreti gösterdiğini ve göstermeye devam edeceğini bildirdi. 

İşgüzar, şunları kaydetti:

"Bu yönde SASKİ’nin en büyük destekçisiyiz. SASKİ’nin imkanları ölçüsünde bu konuda tüm gayretini sarf ettiğini biliyoruz. İnşallah Büyükşehir’e bağlı bu kurumumuzun çalışmalarından Sapanca Gölümüzün geleceği için güzel netice alınacaktır. Tüpraş'ın gölden su çekimini durdurmasından yanayız. Bu yönde Sakarya Büyükşehir Belediyemiz öncülüğünde Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin yeni çalışma yürüttüğünü biliyoruz. Tüpraş'a başka kaynaktan elde edilecek arıtılmış su verilmesi gündemde.” 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber