Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Siyaset 26 Ağustos 2016 - 16:58 Yorum: 0

Turan: "Milletimizin imanı ve inancı karşısında kaybetmeye mahkumlar"‏

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ayvacık'ın Bademli ve Kösedere köylerini ziyaret etti.

Turan: 'Milletimizin imanı ve inancı karşısında kaybetmeye mahkumlar'‏

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ayvacık'ın Bademli ve Kösedere köylerini ziyaret etti.

Çanakkale'nin her tarafına gitmeye özen gösterdiklerini belirten Bülent Turan, "Biz milletimize hizmetle mükellefiz. Çanakkale'nin her yerine gideceğiz, dertleri dinleyeceğiz, çözüm üreteceğiz. Siz bizi milletin temsilcisi olmak gibi kutlu bir vazifeyle görevlendirdiniz. Bunun hakkını ödemek için elimizden geleni yapacağız. Yola çıkarken "Çanakkale marka bir kent olacak" dedik. Gecemizle gündüzümüzle bunun için çalıştık. Çanakkale'nin nasıl müstesna bir şehir olduğunu yaptığımız her işte göstermeye gayret ettik. Bu memleket için daha gidecek çok yolumuz var. Bu yolu birlik ve dayanışma içinde hep beraber yürüyeceğiz" dedi.

Gittiği köylerde vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Bülent Turan, "Bakın, 15 Temmuz'da FETÖ'yle ülkeyi işgal etmek istediler. İçimize soktukları Truva atı ile bizi içeriden vurmak istediler. Ama milletimiz öylesine eşsiz bir mücadele verdi ki, neye uğradıklarını şaşırdılar. Sonra IŞİD'i devreye soktular. O da yetmedi, PKK'yı devreye soktular. Askerimizi, polisimizi şehit etmeye kalktılar. Vatandaşlarımızın canına kastettiler. Hangi silahla hangi bombayla gelirlerse gelsinler, milletimizi boyunduruk altına sokamayacaklar. Milletimizin imanı ve inancı karşısında kaybetmeye mahkumlar" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber