Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Ekim 2016 - 16:03 Yorum: 0

Turan Sağlık Bakanı Akdağ ile Çanakkale yatırımlarını görüştü

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ı ziyaret etti.

Turan Sağlık Bakanı Akdağ ile Çanakkale yatırımlarını görüştü

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ı ziyaret etti. Görüşmede Çanakkale'nin sağlık yatırımları masaya yatırıldı.

Görüşmenin ardından bilgi veren Turan, "Sağlık Bakanımız Recep Akdağ ile sağlık alanında Çanakkale'mizdeki gelişmeleri değerlendirdik. 14 yıl içerisinde Türkiye'nin ekonomik anlamda kat ettiği mesafe sağlık alanında da çağ atlamamızın önünü açtı. Hastanelerimiz yenilendi, sağlık hizmetine ulaşım kolaylaştı. Hastanelerimizin fiziki şartları iyileştirildi. Günümüz ihtiyaçlarını karşılayabilecek teçhizat ve teknolojik donanım hastanelerimizde yerini aldı. Tüm bu gelişmelere rağmen Şehrimizdeki sağlık sorunlarını eksiklerini de biliyoruz. Bakanımızla ilimiz ve ilçelerimizin sağlık yatırımlarını ve sorunlarını konuştuk. 2017 yılı için Çanakkale yatırım programını, ilimiz ve ilçelerimizde personel ihtiyaçlarını Bakanımıza ilettik. Varsa sorunları ve başarılı yatırımları yerinde görmeye davet ettik" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber