Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Haziran 2022 - 12:48 Yorum: 0

Türev Şef’ten "madenci babalar"a özel yemek

Ünlü Şef Türev Uludağ, Babalar Günü dolasıyla yerin yüzlerce metre altında ekmeği kazanan madenci babalara özel yemek yaptı.

Türev Şef’ten 'madenci babalar'a özel yemek

Ünlü Şef Türev Uludağ, Babalar Günü dolasıyla yerin yüzlerce metre altında ekmeği kazanan madenci babalara özel yemek yaptı.

Türkiye Kömür İşletmeleri'ne (TKİ) bağlı Garp Linyit İşletmelerine gelen Uludağ, ilk olarak madencilerle sohbet etti. Özellikle madende beraber çalışan baba-oğullarla buluşan Uludağ, sohbetin ardından mutfağa girdi. Ekip arkadaşlarıyla beraber önlüklerini giyen Uludağ, madende çalışan yaklaşık 150 kişi için kolları sıvadı. Uludağ, madencilerin en büyük motivasyonların çocukları olduğunu ifade etti. Madencilerin evlatları için karanlığı aydınlığa çevirdiğini belirterek, "Biz de bu babalar gününde emektar madencilerimize minnetimizi bir miktar gösterebilmek için bir şeyler yapmak istedik. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın ev sahipliğinde bir organizasyona imza atıyoruz. Bugün mutfağa giriyoruz ve onlar için harika bir babalar günü yemeği hazırlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Babalar Günü'nde bir şef olarak değil, bir baba olarak maden sahasında bulunduğuna dikkat çeken Şef Uludağ, "Bugün madenci babalarımız bir nebze de olsa mutlu edebilmek için mutfaktayız" diye konuştu. Garp Linyit İşletmelerinde çalışan madenciler de hazırladığı yemekten dolayı Türev Şef'e teşekkür etti.

Bakan Dönmez'den paylaşım

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez de Şef Uludağ'ın madenci babalar için hazırladığı yemeğe ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Paylaşımında Bakan Dönmez, "Yerin altı karanlık olsa da evlatlarının geleceğini aydınlatmak için emek veren tüm babalarımıza. Şehitlerimizin ve gazilerimizin değerli babaları başta olmak üzere tüm babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber