Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 16 Nisan 2022 - 18:58 Yorum: 0

Turgay Altay: "Kazanmayı hak etmedik"

Manisa FK Teknik Direktörü Turgay Altay, deplasmanda 1-0 kaybettikleri Altınordu maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında kazanmayı hak etmediklerini...

Turgay Altay: 'Kazanmayı hak etmedik'

Manisa FK Teknik Direktörü Turgay Altay, deplasmanda 1-0 kaybettikleri Altınordu maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında kazanmayı hak etmediklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig'in 32. hafta maçında Manisa FK, deplasmanda Altınordu'ya 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Manisa FK Teknik Direktörü Turgay Altay, açıklamalarda bulundu. Rakipleri Altınordu'yu tebrik ederek sözlerine başlayan Altay, "Ligin son haftalarına geldiğimiz şu dönemde takımların bir şekilde kazanabilmesi gereken haftalara geldik. Maalesef maçın başında basit bir gol yedik. Geriye düştükten sonra da oyunu çevirmesini bilemedik. Yeterli sayıda değil ama en az 3-4 tane net gol pozisyonumuz vardı. Belki bir tanesini gole çevirebilseydik maç farklı bir yere gidebilirdi. Kazanmayı hak etmedik. O yüzden de çok üzgünüm ama sonuçta futbolda kazanmak da kaybetmek de var. Çok önemli bir seri yakalamıştık. Bu serinin sonunda da play off için umutlarımızı taze tutacaktık. Ben hiç bir zaman mazeret üreten bir teknik adam değilim. Önümüzdeki 5 maçı kazanıp, elimizden gelenin en iyisini yapıp, play-offa gitmek istiyoruz. Bu artık sadece bizim değil rakiplerimizin de ellinde. Altınordu takımını tekrar tebrik ediyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber