Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Eylül 2016 - 12:58 Yorum: 0

Turgut Özal Tıp Merkezi’nde yeni uygulama

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde hastaların moralini yükselten önemli bir uygulama devreye kondu.

Turgut Özal Tıp Merkezi’nde yeni uygulama

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde hastaların moralini yükselten önemli bir uygulama devreye kondu.

Hastanenin internet sitesi üzerinden "hastanıza geçmiş olsun deyin" köşesiyle moral bulan hastalar, "başhekime doğrudan yazın" bölümüyle de sorunlarını kısa sürede çözme imkanına kavuştu.

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi sağlık alanında örnek bir uygulamaya imza attı. İnternet sitesi üzerinden oluşturulan "Başhekime doğrudan yazın" ve "Hastanıza geçmiş olsun deyin" bölümleriyle, iletişim olanağı sundu. Hastaların sağlık personeliyle iletişimine büyük önem verdiklerini anlatan Başhekim Prof. Dr. Hakan Parlakpınar, bu sayede oluşan sorunları süratle çözüme kavuşturduklarını anlattı.

Hastaların uygulamadan son derece memnun olduğunu aktaran Prof. Parlakpınar, "Sağlığa kavuşabilmenin en temel yolu moralin yüksek tutulmasıdır. Hastalarımız yakınlarından gelen güzel mesajlarla moral buluyor. Moral bulan hastalar doktor arkadaşlarımızla güzel iletişim kuruyor. Böylece hastalarımızın iyileşmesi de hızlanıyor" diye konuştu.

Kısa bir süre sonra "doktorunuz yanıtlıyor" bölümünün de aktifleşeceğini müjdeleyen Parlakpınar, hastaların doktorlarla iletişimini daha güçlü hale getireceklerini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber