Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 03 Mayıs 2016 - 14:34 Yorum: 0

Turgut Özal Yüzme Müsabakları Sona Erdi

30 Nisan 1 Mayıs tarihlerinde Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzu’nda yapılan yüzme müsabakalarında MASU..

Turgut Özal Yüzme Müsabakları Sona Erdi

MALATYA (İHA) 30 Nisan 1 Mayıs tarihlerinde Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzu’nda yapılan yüzme müsabakalarında MASUS sporcuları aldıkları derecelerle müsabakalara damga vurgu.
Turgut Özal Yüzme Müsabakalarına katılan sporcular katıldıkları kategorilerde ilk üçe girerek madalya almaya hak kazandılar. Müsabakalara 4 kulüp katılırken, MASUS kulüp olarak 2. Olmayı başardı. Müsabakalarda sporcular havuzda kulaç atarken, veliler de sporcuları destekleyerek büyük bir motivasyon kaynağı oldular.
Yüzme İl Temsilcisi Bayram Daşçılar, katılımcı sporculara Yüzme Federasyonu’nun ay yıldızlı bayraklarını armağan etti. Ayrıca adına düzenlenen müsabakaları öncesinde Malatyalı siyasetçi Turgut Özal için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
-“ÇOK FAYDALI VE İLERİSİ ADINA OLUMLU SONUÇLAR GETİRECEK BİR ORGANİZASYON OLDU”
Malatya Su Sporları Kulüp Başkanı Vahap Karaaslan yaptığı açıklamada, “Rahmetli cumhurbaşkanımız Turgut Özal adına yapılan müsabakalar gerçekten büyük bir çekişmeye sahne oldu. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Biz MASUS olarak yine önemli bir başarı elde ettik ve takım halinde ikinci olduk. Bu tür organizasyonlar uluslararası arena için sporcularımıza deneyim kazandırıyor. Çok faydalı ve ileri adına olumlu sonuçlar getirecek bir organizasyon oldu” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber