Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Kasım 2016 - 16:45 Yorum: 0

Turgutlu Belediyesinin derneklere desteği sürecek

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği İlçe Temsilcisi Ercan Özduman ve yönetim kurulunu makamında...

Turgutlu Belediyesinin derneklere desteği sürecek

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği İlçe Temsilcisi Ercan Özduman ve yönetim kurulunu makamında ağırladı. Başkan Özduman, geçen haftalarda gerçekleştirdikleri organizasyona verdikleri destekten dolayı Başkan Şirin'e teşekkür etti.

Geçen haftalarda gerçekleştirdikleri etkinlikle Turgutlu'da önemli bir organizasyona imza atan Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Turgutlu Temsilcisi Ercan Özduman ile yönetim kurulu üyeleri Recep İşleyen, Yusuf Eşmen, Ulvi Ali Çiçek ve Nurettin Özduman, Belediye Başkanı Turgay Şirin'de teşekkür ziyaretinde bulundu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında efsane futbolcu Hüsnü Türk anısına gerçekleştirdikleri etkinliğe katkılarından dolayı Başkan Şirin'e teşekkür eden Özduman, "Konuyu Sayın Başkanımız ile paylaştığımız ilk gün kendisinin de oldukça heyecanlı ve memnun olduğunu gördük. Sağolsunlar desteklerini esirgemeyip hem katkı sundular, hem de katılım sağladılar. Sporun efsanelerini yaşatmaya, misyonumuz gereği kültürümüzü, gelenek ve göreneğimizi gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Şirin'den derneğe tebrik

Etkinliğe katılmaktan ve katkı sunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Şirin de "Rahmetli Hüsnü Türk gibi ölümsüz isimlerimize, değerli futbol adamlarına her zaman minnet duyuyoruz. Unutulmamaları adına böylesi güzel etkinliklerin düzenlenmesinin de ayrı bir önemi olduğunu düşünüyorum. Derneklerimizin bu gibi faaliyetlerine her daim destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Bu anlamda değerli konuklarıma teşekkür ediyor, Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Turgutlu Temsilciliğimize çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber