Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 19 Şubat 2018 - 16:08 Yorum: 0

Turgutlu engelleri web ile aşıyor

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve Turgutlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.

Turgutlu engelleri web ile aşıyor

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve Turgutlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. M. Kenan Yalınız, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu ile Turgutlu Belediyesi'nin engelli bireylere yönelik ortaklaşa açtığı Engelsiz Web ve Grafik Tasarım Kursu öğrencilerini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında öğrencilerden kurs hakkında bilgi alan Başkan Turgay Şirin, "Açmış olduğumuz bu kurs ile engelli hemşehrilerimizin bu eğitimler vasıtası ile kendini bu alanlarda geliştirip ve bu yolla maddi ve manevi kazanım elde etmesi amaçlanmaktadır. Bu proje ile kişi kendisi ve çevresindekilere web sayfası yapabilecek ve hatta bu konuda birçok girişimde bulunabilecektir. Böylece engelli bireylere istihdam olanağı sağlanmış olacak ve engelli kişilerin iş hayatına kazandırılması konusunda bir örnek model geliştirilmiş olunacaktır" dedi.

Turgutlu MYO Müdürü Prof. Dr. M. Kenan Yalınız ise, "Engelli bireylerimize yönelik, temel web tasarımı, temel grafik tasarımı ve girişimcilik eğitiminin verildiği kurslarımız başladı. Bugün engelli bireylerimizin okulumuzdan faydalandığını görmek ve böyle bir projeye ortaklık etmek bizleri mutlu ediyor. Bundan sonraki süreç içerisinde sosyal sorumluluk kapsamında çok daha farklı alanlarda Turgutlu Belediyesi ile ortaklaşa kurslarımız devam edecek. Sosyal Sorumluluk kapsamında eğitim veren değerli arkadaşlarıma ve Belediye Başkanımız Turgay Şirin'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

'Turgutlu engelleri web ile aşıyor" projesi kapsamında 12 Şubat 2018 tarihinde başlayan kurs eğitimleri Turgutlu MYO öğretim elemanlarından Doç. Dr. Ersin Aslan, Yrd. Doç. Dr. Faruk Durmaz, Öğr. Gör Ali Osman Gökcan ve Öğr. Gör. Tayfun Burak Aktürk tarafından veriliyor.

Turgutlu engelleri web ile aşıyor

Turgutlu engelleri web ile aşıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber