Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Spor 10 Ağustos 2020 - 12:13 Yorum: 0

Turgutlu’da çocuklar sporla büyüyor

Turgutlu Belediyesinin çocuk ve gençlerin fiziksel, sosyal ve kültürel açıdan gelişimlerine katkı sağlaması amacıyla başlattığı Yaz Spor Etkinlikleriyle...

Turgutlu’da çocuklar sporla büyüyor

Turgutlu Belediyesinin çocuk ve gençlerin fiziksel, sosyal ve kültürel açıdan gelişimlerine katkı sağlaması amacıyla başlattığı Yaz Spor Etkinlikleriyle Turgutlulu çocuk ve gençler yaz dönemini sporla geçiriyorlar.

Turgutlu Belediyesinin çocukların ve gençlerin yaz dönemini spor ve fiziksel aktivitelerle geçirmelerini, bunun yanında yaşıtlarıyla sosyal ve kültürel açısından gelişimlerinin sağlanması amacıyla hayata geçirdiği Yaz Spor Etkinlikler tüm hızıyla sürüyor. Irlamaz Spor Vadisinde açık havada gerçekleşen, eğitim parkuru, atletizm, spor egzersizleri, temel spor branş etkinlikleri ve eğitsel oyunların yer aldığı aktivitelerde 7 - 14 yaş arası çocuk ve gençler hem eğlenceli vakit geçiriyorlar hem de kuvvet, sürat, dayanıklılık, denge, koordinasyon becerilerini geliştiriyorlar. Yaz Spor Etkinliklerindeki tüm çalışmalar sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak da yapılıyor.

Yaz dönemi boyunca pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri olmak üzere haftanın dört günü yapılan Yaz Spor Etkinlikleri için ise kayıtlar devam ediyor. Kayıt yaptırmak ve detaylı bilgi almak isteyen katılımcılar Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası zemin katı ile 3. katında yer alan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne gelebilirler veya 0236 313 21 22 numaralı telefonu arayabilirler.

Yaz Spor Etkinlikleri ile ilgili açıklamada bulunan Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, "Çocuk ve gençlerimizin fiziksel ve sosyal açıdan gelişim ve becerilerini desteklemek amacıyla başlattığımız Yaz Spor Etkinliklerimiz devam ediyor. Irlamaz Spor Vadimizde açık havada düzenlediğimiz etkinliklerle çocuk ile gençlerimiz hem fiziksel hem de sosyal ve kültürel açıdan yaz dönemini en verimli şekilde geçiriyorlar. Turgutlu Belediyesi olarak etkinliklerimize katılan genç katılımcılarımızın sporun yaşamlarında önemli bir unsur haline dönüşmesine katkı sağlamaktan dolayı oldukça mutluyuz. Yaz dönemi boyunca devam edecek etkinliklerimize ise kayıtlarımız devam ediyor. Yaz Spor Etkinliklerimize katılmak isteyen tüm çocuk ve gençlerimizi kayıt olmaya davet ediyoruz" dedi.

Turgutlu’da çocuklar sporla büyüyor

Turgutlu’da çocuklar sporla büyüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber