Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Eylül 2018 - 14:58 Yorum: 0

Turgutlu’da parklar artık daha da renkli

Turgutlu genelinde çocukların daha keyifli vakit geçirebilmeleri adına çalışmalarını sürdüren Turgutlu Belediyesi bu kapsamda Derbent ve Yiğitler Mahallesi'nde...

Turgutlu’da parklar artık daha da renkli

Turgutlu genelinde çocukların daha keyifli vakit geçirebilmeleri adına çalışmalarını sürdüren Turgutlu Belediyesi bu kapsamda Derbent ve Yiğitler Mahallesi'nde bulunan parkların oyun gruplarını yeniledi.

Turgutlu Belediyesi tarafından ilçe genelinde eskiyen ve kullanımı zorlaşan çocuk oyun grupları yenilenmeye başlandı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda Derbent Mahallesi'nde bulunan Şehit Mustafa İlter Parkı ve Yiğitler Mahallesi'nde bulunan parktaki oyun grupları yenilendi. Çocukların daha keyifli vakit geçirmeleri adına çalışmaların devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Turgay Şirin "Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizce yürütülen çalışmalarda ilk etapta Derbent Mahallesi'nde bulunan Şehit Mustafa İlter Parkı'nda ve Yiğitler Mahallesi'nde bulunan parkta oyun gruplarını yenileyerek çocuklarımızın kullanımına sunduk. İlçe genelinde eskiyen oyun gruplarını yenileme çalışmalarımız sürecek. Hem çocuklarımıza hem de vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Turgutlu’da parklar artık daha da renkli

Turgutlu’da parklar artık daha da renkli

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber