Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Temmuz 2016 - 19:53 Yorum: 0

Turgutlulu vatandaşlar Arefe Günü mezarlıklara ücretsiz ulaşacak

Turgutlu Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı öncesi ebediyete göçmüş yakınlarını ziyaret etmek isteyen vatandaşların hizmetinde...

Turgutlulu vatandaşlar Arefe Günü mezarlıklara ücretsiz ulaşacak

Turgutlu Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı öncesi ebediyete göçmüş yakınlarını ziyaret etmek isteyen vatandaşların hizmetinde olacak. Belediye hizmet binası önünden hareket edecek 4 araç vatandaşlara saat başı ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.

Turgutlu halkının huzurlu ve mutlu bir Ramazan Bayramı geçirmeleri adına tedbirlerini alan Turgutlu Belediyesi, ebediyete göçmüş yakınlarını ziyaret etmek isteyen vatandaşlara da ücretsiz otobüs servis hizmeti verecek.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'in talimatları doğrultusunda belediyeye ait 2, Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 olmak üzere toplam 4 araç, Turgutlulu vatandaşların hizmetinde olacak. 4 Temmuz Pazartesi günü (Arefe Günü) Turgutlu Belediyesi hizmet binası önünden hareket edecek olan araçlar, 10.00 ile 19.00 zaman diliminde her saat başı Belediyenin Yeni ve Eski Kabristanlığı ile Irlamaz Kabristanlığı'na ücretsiz ulaşım hizmeti verecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber