Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 18 Ekim 2017 - 15:14 Yorum: 0

Turgutlu’nun 2018 yılı bütçesi 98 milyon TL

Turgutlu Belediyesi şehir meclisi ekim ayı meclis toplantısına ek olarak olağanüstü toplanarak gündeme alınan 2018 yılı bütçesini 98 milyon 500 bin...

Turgutlu’nun 2018 yılı bütçesi 98 milyon TL

Turgutlu Belediyesi şehir meclisi ekim ayı meclis toplantısına ek olarak olağanüstü toplanarak gündeme alınan 2018 yılı bütçesini 98 milyon 500 bin TL'yi oy birliğiyle kabul etti. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'in mazereti nedeniyle katılamadığı toplantıda meclis başkanvekilliğini Ayhan Çelikdoğan yaptı.

2018 yılı gelir gider bütçesinin görüşüldüğü ilk gündem maddesinde bir açıklama yapan Meclis Başkanvekili Çelikdoğan, "2018 yılı için tahmini gelir 98 milyon 500 bin TL, yine tahmini giderlerde 98 milyon 500 bin TL'dir. Tabloda gelir ve giderlerin dağılımı net bir şekilde sunulmuştur" dedi. Madde oy birliği ile kabul edilirken, 2018 yılı bütçesinin Turgutlu'ya hayırlı olması temenni edildi.

Gündemin bir diğer maddesi olan sözleşmeli personel çalıştırılmasının görüşülmesi oldu. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Bir adet tekniker kadrosu, iki adet mühendis kadrosu, bir adet mimar kadrosu ve bir adet veteriner kadrosu için sözleşmeli personel çalıştırılacaktır" denildi. Oylamaya sunulan bu madde de oy birliği ile kabul edildi.

Meclis üyelerine alınan kararlar için teşekkür eden Başkanvekili Ayhan Çelikdoğan kararların Turgutlu'ya ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Turgutlu’nun 2018 yılı bütçesi 98 milyon TL

Turgutlu’nun 2018 yılı bütçesi 98 milyon TL

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber