Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 27 Kasım 2014 - 18:58 Yorum: 0

- Turgutluspor Başkan Demirel:

“Yönetim kurulunda bazı arkadaşlarımız görevlerinden ayrıldılar ama biz onlara kırgın değiliz. Fikir ayrılıkları yaşadık ve sonuç bu şekilde oldu"

- Turgutluspor Başkan Demirel:

MANİSA (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Turgutluspor Başkanı Adnan Demirel, hafta içinde fikir ayrılıkları nedeniyle bazı arkadaşlarının yönetim kurulundan ayrıldıklarını belirterek "Fikir ayrılıkları yaşadık ve sonuç bu şekilde oldu ama kimseye kırgın değiliz" dedi.

Pazar günü oynayacakları Ofspor maçının hazırlıklarını sürdüren takımının antrenmanını izleyen Demirel, antrenman bitiminde teknik direktör Teoman Koray Cinel ve takım kaptanı Sadullah Eraslan ile birlikte basın açıklaması yaptı.

Hafta içinde gündemi fazla meşgul ettiklerini söyleyen Demirel, "Yönetim kurulunda bazı arkadaşlarımız görevlerinden ayrıldılar ama biz onlara kırgın değiliz. Fikir ayrılıkları yaşadık ve sonuç bu şekilde oldu. Bizlerde bu arkadaşlarımızın istifalarını kabul ettik, onların yerine yeni arkadaşları asil üyeliğe yazdık" dedi.

Basına yansıyan "oyuncuların alacakları ödenmedi" şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Demirel şunları söyledi:

"Oyuncuların alacakları ödenmedi yönündeki haberler gerçeği yansıtmıyor. Oyuncularımızın içeride birikmiş maç başı ücretleri önümüzdeki hafta içerisinde ödenecek. Oyuncularımızın ekonomik anlamda bir sıkıntısı yok. Oyuncularımız burada ve kendilerine sorabilirsiniz. Bu tür haberler bizleri yaralar ve üzer. Biz zor bir göreve geldiğimizi biliyoruz ve bahane üretmiyoruz. Ben tüm camiaya birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeyi, bu takımın hepimizin takımı olduğunu söylüyorum. Herkesi hafta sonu Turgutluspor’u tribünlerde desteklemeye davet ediyorum.” 

- "Gün takımı destekleme günüdür"

Ofspor maçı hazırlıkların devam ettiğini dile getiren teknik direktör Teoman Koray Cinel ise, "Biz kazanarak yeniden çıkış yapacağımıza inanıyoruz. Gün takımı destekleme günüdür. Turgutluspor taraftarına buradan sesleniyorum. Hatalarımız olmuştur, eksiklikler olabilir, her şey olabilir ama Turgutluspor hepimizin takımı hepimizin destek vermesi gereken bir takım” şeklinde konuştu.

- "Sadece skor sıkıntımız var"

Takımda futbolcular arasında herhangi bir sorun olmadığını ifade eden takım kaptanı Sadullah Erarslan da alınan kötü sonuçlardan dolayı çok üzgün olduklarını belirtti. Aldıkları sonuçlar nedeniyle taraftarlardan özür dileyen Eraslan, şunları kaydetti:

"Paramızı alamadığımız yönünde haberler alıyoruz, bunlar hakkında konuşmak bile istemiyorum. Burada ne vaat ediliyorsa, bundan önceki dönemlerde paralar nasıl alındıysa bu sezon da alınıyor. Her arkadaşımız şu ana kadar peşinatını, primlerini aldı. Bizim sadece skor sıkıntımız var."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber