Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 22 Eylül 2017 - 15:24 Yorum: 0

Turgutluspor’da moraller yerinde

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Yeni Orduspor karşılaşması öncesi Turgutluspor yönetim kurulu, teknik ekip, futbolcular ve basın mensuplarıyla...

Turgutluspor’da moraller yerinde

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Yeni Orduspor karşılaşması öncesi Turgutluspor yönetim kurulu, teknik ekip, futbolcular ve basın mensuplarıyla moral yemeğinde bir araya geldi. Türkiye profesyonel liglerinde mücadele eden 126 takım arasında gol yemeyen tek takım olarak önemli bir başarı çizgisi yakalayan takımı tebrik eden Başkan Şirin, "Turgutluspor'a deplasmanda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Cumartesi günü saat 15.00'da Yeni Orduspor deplasmanına gidecek olan Turgutluspor, Takım Asbaşkanı Ömer Sakı'nın Sevenler Lokantası'nda verdiği moral yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutluspor Asbaşkanı Ömer Sakı, Genel Kaptan Yaşar Kozak,Belediye Meclis Üyesi Ali Tura, Teknik Direktör Özgün Kaya, teknik ekip ve futbolcular katıldı. Türkiye profesyonel liglerinde mücadele eden 126 takım arasında gol yemeyen tek takım olarak devam ettiklerini belirten Başkan Şirin, "Takımımızın gidişatı çok iyi, moralimiz yerinde ve Türkiye profesyonel liglerinde mücadele eden 126 takım arasında gol yemeyen tek takım olduk. Ve geçtiğimiz Anagold 24 Erzincanspor karşılaşmasında hattrick yapan kaptanımız Ferdi Başoda kardeşimi bir kez daha tebrik ediyorum. Dolayısıyla siz değerli futbolcularımızı ve yönetimimizi can-i gönülden tebrik ediyor, Yeni Orduspor deplasmanında bir kez daha başarılar diliyorum" diye konuştu.

Turgutluspor’da moraller yerinde

Turgutluspor’da moraller yerinde

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber