Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 26 Temmuz 2017 - 14:08 Yorum: 0

Turizm Bakanı Kurtulmuş’tan Troia yılına destek

'2018 Troia Yılı" hazırlıkları çerçevesinde Çanakkale Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ başkanlığında Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz, ÇTSO...

Turizm Bakanı Kurtulmuş’tan Troia yılına destek

Çanakkale'de "2018 Troia Yılı" ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

'2018 Troia Yılı" hazırlıkları çerçevesinde Çanakkale Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ başkanlığında Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz, ÇTSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mustafa Kansu, ÇTSO Turizm Komitesi ve Meclis üyesi Armağan Aydeğer, ÇTSO Turizm Komitesi ve Meclis Üyesi Ahmet Çelik "den oluşan heyet, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'ın koordinasyonunda 24 -25 Temmuz tarihlerinde Ankara'da bir takım temaslarda bulundu. Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'a 2018 Troia Yılı ile ilgili yapılan çalışmalar ve ihtiyaçlar ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Kurtulmuş, sürecin başarısı için Bakanlık olarak tüm desteğin sağlanacağını ifade etti.

Turan, 2018 Troia Yılı ile birlikte Çanakkale ve Türkiye turizmi için önemli bir katma değer üretileceğini ifade ederek, süreç ile ilgili bölgenin sosyal ve ekonomik kalkınmasına yönelik alt ve üst yapı çalışmaları başta olmak üzere, uluslararası tanıtım çalışmalarını titizlikle takip ettiklerini belirtti.

Turizm Bakanı Kurtulmuş’tan Troia yılına destek

Turizm Bakanı Kurtulmuş’tan Troia yılına destek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber