Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Mart 2015 - 14:38 Yorum: 0

Turizm Fakültesi, 40 yılda 6 bin 500 mezun verdi

BALIKESİR (AA) - Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, 40 yılda 6 bin 500 öğrenci mezun ettiklerini söyledi.Fakültenin 40. yıl kutlamaları kapsamında bir...

Turizm Fakültesi, 40 yılda 6 bin 500 mezun verdi

BALIKESİR (AA) - Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, 40 yılda 6 bin 500 öğrenci mezun ettiklerini söyledi.

Fakültenin 40. yıl kutlamaları kapsamında bir otelde basın toplantısı düzenleyen Avcıkurt, Türkiye'nin en iyi turizmcilerini yetiştirdiklerini dile getirdi.

Kutlamalar kapsamında Türkiye'den ve dünyadan çok sayıda mezunun 3 gün boyunca Balıkesir'de bir araya geleceğini dile getiren Avcıkurt, şunları kaydetti:

"Köklü geçmiş, güçlü gelecek felsefesi ile 40 yıldır eğitim veren ve marka bir okul olan fakültemiz, yetiştirdiği sayısız akademisyen, genel müdür, siyaset adamı, spor adamı, otel, restoran ve acente sahibi ile hem turizm sektöründe hem de Türk iş dünyasına damgasını vurmuştur. Fakültemiz 40 yılda 6 bin 500 öğrenci mezun etti."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber