Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Nisan 2014 - 16:08 Yorum: 0

Turizm Haftası

Fatsa Kaymakamı Atmaca, 20 Nisan Pazar günü Kabakdağı köyünde düzenledikleri etkinliklere Orduluları davet etti

Turizm Haftası

ORDU (AA) - Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Turizm Haftası nedeni ile 20 Nisan Pazar günü Kabakdağı köyünde düzenledikleri etkinliklere Orduluları davet etti.

Atmaca, makamında yaptığı basın toplantısında, Turizm Haftası nedeniyle, Kabakdağı köyünde 20 Nisan saat 11.00’de çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Halk oyunları gösterisi, konser, off road, bisiklet gösterileri ve yağlı güreşler yapılacağını anlatan Atmaca, bu tür etkinliklerin Ordu’nun tanıtılmasına olumlu etkileri olduğunu ifade ederek, şunları dile getirdi:

"Nisan ayının 14’ü ile 20’si arasındaki haftayı Turizm  Haftası olarak kutluyoruz. Bu yıl Turizm Haftası'nı Kabakdağı köyümüzde dolu dolu kutlayacağız. Bu tür faaliyetlerin ilçemizdeki turizmi canlandırması, Ordu’nun ve doğal güzelliklerinin tanıtılması anlamında katkı sağlayacağını düşünüyorum. Ben sizin aracılığınızla pazar günü yapılacak olan bu etkinliğe tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Hafta sonu olduğu için ve orada yapılacak olan çeşitli gösteriler konser, off road, bisiklet gösterileri ve yağlı güreşler olmak üzere bir çok etkinlik ile vatandaşlara eğlenceli vakit geçirteceğiz. İlçemizde böyle bir etkinliğin yapılması çok güzel. Bu etkinlik yerel ve ulusal basında yer alacak ve tanıtım anlamında olumlu bir gelişme olacaktır." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber