Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 20 Nisan 2014 - 13:38 Yorum: 0

Turizm Haftası vadi yürüyüşüyle kutlandı

Nevşehir'de, Kapadokya bölgesindeki vadilerin doğal güzelliklerine dikkati çekmek amacıyla yürüyüş etkinliği düzenlendi

Turizm Haftası vadi yürüyüşüyle kutlandı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valiliği öncülüğünde, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında vadi yürüyüşü gerçekleştirildi.

Tarih ve kültürün iç içe bulunduğu Kapadokya bölgesindeki Bağlıdere Vadisi'nde düzenlenen yürüyüşe, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, protokol üyeleri ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Uçhisar girişinden başlayan ve 100 kişinin katıldığı vadi yürüyüşü yaklaşık bir saat sürdü. Zaman zaman zor onların yaşandığı güzergahta katılımcılar fotoğraf çektirdi.

Vali Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında vadi turizmine dikkat çekmek amacıyla böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Katılımdan memnun olduğunu aktaran Ceylan, "Bölgemizde birbirinden güzel vadiler var ve sezonun başlamasıyla buralara yerli ve yabancı turist ilgisi artacak. Geçen hafta güzel bir etkinlik yaparak vadilerimizin temizliğini tamamladık. Diğer bir çalışmayla da vadilerimizi güvenlik görevlileriyle daha emniyetli hale getirdik. Bölge turizminin gelişmesi adına bu tür etkinliklerin önemli olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber