Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Şubat 2020 - 18:03 Yorum: 0

Turizm pazarlamasında yeni nesil uygulamalar Zonguldak’ta konuşulacak

19 Şubat Çarşamba günü Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Turizm Fakültesi'nde saat 11:00'de BAKKA Genel Sekreterliği'nde saat 15:00'te başlayacak olan...

Turizm pazarlamasında yeni nesil uygulamalar Zonguldak’ta konuşulacak

Turizm pazarlamasında yeni nesil uygulamalar Zonguldak'ta konuşulacak.

19 Şubat Çarşamba günü Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Turizm Fakültesi'nde saat 11:00'de BAKKA Genel Sekreterliği'nde saat 15:00'te başlayacak olan konferansa konuşmacı olarak turizmci L" Collection Hotel kurucu ortağı Muhammet Cüntay, Park Inn By ve Radisson Aırport Hotel Satış Pazarlama Müdürü Sema Tosyalı, Karnak Travel Satış Pazarlama Direktörü, Easy Travel Kurucu Ortağı Adnan Uzan, Aqua Travel Group Türkiye Bölge Müdürü Birhan Kocamarlı katılacak. Türkiye'de gelecek yıllara yönelik turizm öngörülerinin masaya yatırılacağı konferansta turizmin geleceği, işletmeciliğin önemi ve sonuçları üzerine fikirler paylaşılacak. BAKKA'da Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, TSO Başkanları, ilgili STK başkanları ve turizmcilerin de katılımıyla yapılacak buluşmada Zonguldak'ın turizm planlamasında nelerin yapılabileceği de masaya yatırılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber